donderdag 8 mei 2014

Split

Wat zijn we bevoorrecht om hier te zijn. Het weer is prachtig, zonnig en warm. We luisteren altijd naar Radio 2 en horen over de regen en de files vandaag in Nederland. Bijna niet voor te stellen.
Pad door de tuin
We hebben de rest van de 10 ton (=10.000 kg!) grind weg gekruid. Een hele klus. Er zijn vandaag heel wat zweetdruppeltjes gevallen. We hebben een pad in de tuin gemaakt en  de rest van het split is naast het zwembad gelegd en de bestaande verharding opgehoogd. Ook hebben we in de fundering split verdeeld. Dat ziet er netjes uit.
Hier komt het gazon
Het deel van de tuin waar een gazon wordt ingezaaid is geëgaliseerd en ontdaan van rommel, graspollen, brokken steen, etc. Het ziet er nu al heel mooi uit.
Plantjes en pad door de tuin
We vonden vanmiddag in onze brievenbus een mededeling van de Mairie dat wegens onderhoud aan de gemeentelijke waterleiding we vanaf zaterdag onze tuin niet meer mogen besproeien, auto wassen, zwembad vullen, etc. Nou dat komt fijn uit. Morgen verwachten we  140 plantjes uit Nederland en zaterdag willen we het gras zaaien.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten