maandag 17 juli 2017

Goudronnage oprit


De oprit is geasfalteerd. Woensdag en donderdag zijn de mannen bezig geweest het bestaande pad te egaliseren. Er werd met laser en waterpas gezorgd dat het regenwater naar de goede kant weg kan lopen. 
Ervoor
Erna
Er werden aan weerszijden bandjes geplaatst in beton. Het weggetje is 3,50 m. breed geworden, zodat we ruimte genoeg hebben om er gemakkelijk overheen te rijden.
Uitgraven

Asfalt aanbrengen
Vandaag kwamen ze met z'n zessen. Eerst werd het hele pad met een wals en trilapparaat bewerkt. Er kwam een grote vrachtwagen met asfalt, afgedekt met een zeil. De mannen stonden met de kruiwagens in de aanslag. De laadbak ging omhoog en door een klein luikje werden de kruiwagens om en om gevuld. De inhoud werd zorgvuldig verspreid. Ook deze mensen werkten zeer precies en zorgvuldig. Daarna werd alles gewalst en getrild. Er kwam nog een tweede vrachtwagen asfalt en kort na de middag zat het werk erop. 
Vóór het hek bij de intercom

Het eindresultaat

We zijn erg blij met het prachtige resultaat! Weer een grote klus achter de rug.

2 opmerkingen:

  1. Dat ziet er fantastisch uit! Groetjes Danny en Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zo dat ziet er netjes uit. Wij zelf hebben in de garage leefbeton laten leggen. Echt ideale vloer en makkelijk schoon te houden. Vooral omdat je in de garage veel bezig bent en de vloer kan snel vies worden.

    BeantwoordenVerwijderen