woensdag 20 mei 2015

Meivakantie (bijna) ten einde

En nu is die hele lange vakantie van 4 weken alweer bijna voorbij. Op de eerste week na, die wat wisselvallig was, hebben we prachtig weer gehad.
Tuin
We hebben de tuin weer helemaal onkruidvrij gemaakt en alle klussen en werkjes van onze "to do-lijst" afgewerkt.De planten in de tuin zijn enorm gegroeid, het ziet er mooi uit. Ook hebben we de strook boven de nieuwe muur ingeplant met olijfboompjes, tijm, etc.
Ronald's vader en zus zijn in onze eerste week hier geweest. We zijn gezamenlijk naar Les grands jeux romains geweest in Nîmes. Ook hebben we uitstapjes gemaakt naar de markt in Sommières, Anduze en Sauve.
Ronald en ik zijn samen nog een paar keer naar het strand geweest in La Grande Motte en Le Grau du Roi.
Strand La Grande Motte
Zondag waren we uitgenodigd bij mijn correspondentievriendin Marie-Ange in Quissac. Haar zussen Brigitte en Joëlle waren er ook met hun partners. Joëlle had ik voor het laatst gezien in 1974, toen ik enkele weken bij hun te gast was in Montpellier. Het was supergezellig! We hebben heerlijk gegeten, gekletst en voor een volgende keer afgesproken.
Bij Marie-Ange in Quissac
Het zwembadwater is door de zon uiteindelijk 26 graden geworden en we hebben heerlijk gezwommen, lange avonden buiten op het terras gezeten, gebarbecued en genoten van de rust en de warmte. Nog 2 dagen hier genieten en dan zaterdag weer terug naar huis. Te vroeg! We hadden nog veel langer willen blijven.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten